Cookies


Dette website anvender cookies til følgende formål:

• Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer 
• Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site 
• Integration af sociale medier på sitet

Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:

Socialdemokratiet
Vester Voldgade 96
1552 København K

Tlf.: 72 30 08 00
Fax: 72 30 08 50
Mail: partikontoret@socialdemokraterne.dk

 

Cookies
Dette website benytter cookies i henhold til formålet beskrevet ovenfor. En cookie er en mindre tekstfil, der lagres i din browser og blandt andet for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

 

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et bestemt antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

Sådan sletter du cookies
Læs vejledning her
 
Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem i din browser.

Læs vejledning her.
 
Hvad cookies bruges til på vores website?
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.
 
Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Google Analytics registrerer ikke personoplysninger.
 
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

 

Facebook (like-funktionalitet)
Websitet bruger cookies fra Facebook til at konstatere, om du synes godt om en side på sitet eller vores Facebook-side, samt giver dig mulighed for at synes godt om sitet.

 

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives ikke til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Desuden indsamler vi ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, tilmelding til nyhedsbrev eller køb i vores S-shop m.v. Her indsamles oplysninger om navn, telefonnummer, adresse, postnummer, by, land, e-mail, køn og alder. 
 
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.
 
Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Socialdemokratiet, skal du rette henvendelse på partikontoret@socialdemokraterne.dk eller telefon 72 30 08 00. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.